پروفیلها بهطورکلی به دونوع باز مانند: تیرآهن، تسمه، نبشی و... یا نوع بسته شامل: لوله و قوطی تقسیم بندی میشوند. در صنعت به پروفیلهایی که به شکل جعبه تو خالی و چهارگوش مربع یا مستطیل شکل هستند به اصطلاح قوطی یا باکس میگویند. این نوع پروفیلها به نام پروفیل ستونی نیز در صنعت شناخته میشوند. پروفیلهای قوطی، انواع آهنی، استیل و آلومینیومی دارند؛ در بین این سهنوع پر کاربردترین آنها در صنعت پروفیل قوطی آهنی است. پروفیل قوطی آهنی در سایزهای متفاوتی تولید و خرید و فروش میشود؛ بههمیندلیل نیز قیمت قوطی آهنی به نسبت سایز آن متغیر است و بسته به سفارش مشتریان دارد. در ادامه این مطلب قصد داریم مشخصات، کاربردها، روش تولید و سایزهای این محصول را برای شما شرح دهیم عزیزان جهت مشاوره تماس بگیرید 09128725970 مهندس همتی
قوطی پروفیل چیست و چه کاربرد هایی دارد؟
به طور کلی منظور از قوطی پروفیل ، سازه های فلزی توخالی با سطح مقطع های مربعی و مستطیلی است.
نام دیگر آن در صنعت ، باکس (box) می باشد و بر اساس مواد اولیه در ساخت آن، انواع مختلفی مثل قوطی پروفیل استیلی ، آهنی و آلومینیومی دارد که از میان آنها مدل آهنی به خاطر خواص منحصر به فرد خود ، پرکاربردترین مورد به شمار می رود.
در این بخش از مقاله به نحوه دسته بندی های مختلف قوطی پروفیل با توجه به فاکتورهای مختلف می پردازیم ؛ چون با توجه به تنوع بسیار زیاد آن در بین سایر محصولات فولادی ، نمی توان آنرا در یک گروه تقسیم بندی نمود.
دسته بندی کلی قوطی پروفیل :
در دسته بندی کلی قوطی پروفیل ها صرفا به ساختمانی و صنعتی بودن آنها میپردازیم.
۱) قوطی پروفیل ساختمانی :
همانطور که از اسمش پیداست ، بیشترین کاربرد این نوع قوطی پروفیل در صنایع ساختمان سازی است و در ساخت در و پنجره های آهنی و آلومینیومی به کار گرفته می شود.
۲) قوطی پروفیل صنعتی :
زمینه به کارگیری این نوع قوطی پروفیل بیشتر در حوزه های خودرو سازی و ماشین آلات گوناگون است ، چرا که قوطی پروفیل های صنعتی با داشتن وزن سبک ، پایداری و استحکام خارق العاده ای در برابر فشار زیاد از خودشان نشان می دهند.
کاربرد های قوطی های فلزی :
۱) در حوزه ورزش و سلامت: تولید لوازم ورزشی
۲) در حوزه آموزش: ساخت وسایل کمک آموزشی
۳) در زمینه حمل و نقل: خودرو سازی
۴) در زمینه ساختمان: سازه های عمرانی
مزایای قوطی های فلزی :
۱) دسترسی و استفاده راحت بعد از تولید
۲) جوش پذیری بالا
۳) قابلیت شکل پذیری
۴) وجود تنوع بالا در محصولات تولیدی
مراحل ساخت قوطی های فلزی :
۱) برش ورق ها به وسیله قیچی های صنعتی و تبدیل آنها به نوار های نازک
۲) سپس وارد دستگاه فرسینگ شده تا با وجود فشار ، نوارها شکل لوله به خود بگیرند
۳) عبور ازغلتک های شکل دهنده تا لوله ها به قوطی تبدیل شوند.
نتیجه گیری:
ضمن عرض تشکر از مطالعه این مقاله ، شما عزیزان می توانید همه روزه برای اطلاع از آخرین و به روز ترین قیمت انواع قوطی پروفیل و دیگر محصولات فولادی به وبسایت آهن آراز مراجعه کنید و یا برای دریافت مشاوره رایگان و تخصصی برای تجربه خریدی مطمئن با توجه به نیاز خود ، با کارشناسان این گروه تماس بگیرید .
با تشکر مدیریت فلز نیما
دیدگاه خود را بنویسید